Şanlıurfa genelinde dün öğle saatlerinde başlayan ve bugün de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, kenti beyaza bürürken beraberinde ciddi hasarları da getirdi.
Yıllardır bu denli yoğun bir yağışla karşılaşmayan kentte, özellikle ana arterler ve ara sokaklardaki ağaçlar karın ağırlığına dayanamadı.
Güneşli günlerde araçlarını korumak için ağaç altlarını tercih eden Şanlıurfalı sürücüler, bu kez aynı ağaçların kurbanı oldu. Gece boyunca biriken kar kütlelerinin ağırlığını taşıyamayan dev dallar ve bazı yaşlı ağaçlar, büyük bir gürültüyle park halindeki araçların üzerine devrildi.
Sabah araçlarının başına giden vatandaşlar, karşılaştıkları manzara karşısında büyük şok yaşadı.
Birçok lüks araç ve ticari araç, devrilen gövdelerin altında kalarak kullanılamaz hale geldi ya da ağır maddi hasar aldı.

0 Yorum